Biblioteca

Manuale, cărți școlare și rechizite online – prețuri mai bune și mai mult confort

Trebuie să citească și alții acest articol?
 •  
 •  
 •  
 •  

Dacă ai ieșit zilele acestea din casă, ai observat probabil un haos total. Trafic mare și aglomerație mare la supermarket și librării. Nu e nimic rău să fie aglomerație la librărie, însă uneori e prea de tot. Cauza acestui haos? Părinții care cumpără manuale, cărți școlare și rechizite pentru copii.

Mi-e greu să înțeleg de ce oamenii încă fac asta. Cumpărăturile online au evoluat enorm în ultimii ani. Tranzacțiile online sunt tot mai multe. Cumpărăm din China și plătim în avans, însă după rechizite mergem ca la Răscoala.

Toate acestea pot fi cumpărate la fel de bine și online. Rechizitele sunt chiar mai ieftine pe internet, iar oferta de manuale și cărți școlare mult mai bogată. De aceea am decis să prezint câteva oferte ale librăriilor online pentru manuale, cărți școlare și rechizite online.

Sper astfel că acest articol va determina cât mai mulți părinți să abandoneze ideea de a face haos în magazine și în oraș, preferând să aștepte acasă rechizitele.

Iată de unde ai putea cumpăra toate cele necesare unui copil pentru școală sau grădiniță:

Libris.ro – manuale școlare online

Libris.ro este una dintre cele mai mari librării online. Are printre cele mai bune prețuri și transport gratuit în multe zile. Ofertele și promoțiile sunt la rândul lor organizate deseori.

Are un landing page special construit pentru cărți și manuale școlare. Poate fi accesat folosind butonul de mai jos:

Ce vei găsi pe Libris?

Mai mult decât atât, primești un orar cadou, sunt reduceri de până la 30% și beneficiezi de transport gratuit pentru comenzile care valorează mai mult de 50 de lei.

Poți găsi ușor manualele dorite, filtrând produsele după clasă sau editură, astfel încât să câștigi timp.

eMag.ro – cel mai mare magazin online din România vinde și rechizite online

Cine nu a făcut niciodată cumpărături de pe eMag? Puține persoane, probabil. De acolo ne cumpărăm televizorul, mașina de spălat dar și mâncare pentru pisică. De ce să nu luăm tot de pe eMag și rechizitele?

La rândul lor, au o ofertă bogată de rechizite și articole școlare, ceea ce ar putea aduce un plus de confort.

Mai mult decât atât, poți alege tema rechizitelor. Mickey și Minnie Mouse, Spiderman, Cars sau personaje din Frozen, cine să fie pe ghiozdanul copilului tău?

De la ghiozdane la instrumente de scris, oferta este foarte diversificată iar prețurile sunt chiar la îndemână.

Diverta Online – rechizite școlare la promoție

Diverta Online este o altă librărie populară atât în mediul offline cât și în cel online. Iar pe site-ul lor găsim o ofertă foarte bogată de articole școlare foarte simpatice.

Creioane, pixuri, creioane, coperți, caiete de diferite tipuri, pensule, rigle și multe altele pot fi achiziționate de pe Diverta Online.

Prețurile sunt avantajoase, livrarea se face direct la adresă și vei face economie de timp. Deci… de ce nu?

Alte site-uri de unde poți cumpăra rechizite școlare online

Desigur că aceste 3 magazine online nu sunt singurele de unde poți cumpăra cărți online, ci există mult mai multe. Am ales să recomand doar Libris, Diverta Online și eMag deoarece am experimentat personal achiziția de produse din oferta lor.

Dar, la o simplă căutare pe Google folosind cuvinte precum rechizite școlare online vei găsi mult mai multe rezultate. Iată câteva dintre ele pe care ar trebui să le ai în vedere și tu:

Alte librării cu manuale școlare

 • www.librarie.net
 • www.gutuie.ro
 • www.noriel.ro

Iar lista ar putea continua la nesfârșit. Dar nu avem nevoie de mii de site-uri cu rechizite. Cred că e mai mult decât suficient faptul că avem la dispoziție 3-4 magazine mari de unde putem cumpăra cu încredere.


Trebuie să citească și alții acest articol?
 •  
 •  
 •  
 •  

Lasă un răspuns