prefata blogdecarte
Personale

Prefață…

Trebuie să citească și alții acest articol?
 • 19
 •  
 •  
 •  
  19
  Shares

Pe 31 august 2013 îmi făceam primul blog online. Habar nu aveam ce o să fac cu el și, la mintea pe care o aveam atunci, mă gândeam că voi avea primul mare blog cu interviuri ale unor persoane din online. De fapt, din 2013 și până acum nu am luat nici un interviu, online sau offline.

Nici la jurnalism nu am mai dat. Totuși, am continuat să scriu.

Un an mai târziu, pe 11 august 2014 știam deja că nu sunt mare jurnalist și nici mare blogger. Totuși, mai voiam un blog. Unul de nișă. Despre cărți.

blogdecarti

Așa a apărut BlogdeCarti.Ro. Un blog care m-a ajutat să îmi descopăr pasiunea pentru citit dar și să o pierd. Am cunoscut oameni, am avut colaborări, am avut înregistrat recorduri de trafic. Nu am fost niciodată bun la scris recenzii, dar totuși o făceam. De aceea, aici pe blog recenzie se va numi doar categoria. Articolele vor fi doar cu păreri.

Culmea a fost că atunci voiam să se numească Blog de Carte și nu de cărți. Doar că domeniul nu era liber, așa că nu am mai avut răbdare și am luat pluaralul. După o bună perioadă în care am pus mult suflet în blog, am pierdut orice motivație. Au fost câteva evenimente care m-au făcut să nu mai vreau să scriu pe BlogdeCarti.Ro. Dar nici nu voiam să îl șterg.. era ca un copil pentru mine.

Așa că l-am cedat. Am vrut să rămână online. Iar de când l-am cedat, am renunțat și la citit. 

Blog de Carte la singular

Cumva, BlogdeCarti.Ro a fost un eșec. Nu mi-e rușine să recunosc. Motivele eșecului încă nu le cunosc exact. Poate că am ținut cont prea mult de părerile altora. 

Dar, cel mai important după un eșec e să te ridici. Iar cu Blog de Carte asta îmi propun: să mă ridic.

Mi-e dor de lectură. De scris pe blog despre cărți. De citit bloguri de cărți. De cumpărat cărți. Iar cu Blog de Carte sper să mă reapuc de toate aceste obiceiuri.

Sper să scriu mai bine, mai sincer, mai simplu. Dar asta vom mai vedea. 

Aici pe blog nu vor fi doar recenzii despre cărți. De fapt, acestea s-ar putea să fie puține la număr, deși sper să nu. 

Încă nu am o idee clară asupra articolelor care vor fi publicate aici, însă sper să fie interesante pentru cititori. Iar când voi avea mai multe idei clare despre ce voi face cu acest blog, voi actualiza acest prim articol.

Voi încerca să vânez și cele mai bune prețuri pentru cărți, însă nu o voi face prea des. La asta mă pricep cel mai bine, însă am învățat că nu toate promoțiile sunt speciale. 

Împreună cu voi, sper să reușesc lucruri frumoase! 🙂 

Despre cel care scrie aici

Deși nu îmi place să vorbesc despre mine, cred că ar fi frumos să mă prezint:

Eu sunt Adrian, pasionat de romane polițiste și de scris. Un om dificil de altfel, dar per total.. un om bun. 🙂 Am 23 de ani și nu îmi plac cărțile grele. Niciodată nu m-am simțit destul de pregătit pentru ele. Poate că nu știu să apreciez adevărata literatură, dar care e adevăratul scop al cititului dacă nu acela de a te relaxa, de a evada din cotidian?

Va dura ceva timp până când voi pune acest blog pe picioare, dar o voi face! 😀


Trebuie să citească și alții acest articol?
 • 19
 •  
 •  
 •  
  19
  Shares

4 comentarii

Lasă un răspuns