carti valentine s day
Raftul cu cărți

Sărbătorește Valentine`s Day cu carte!

Trebuie să citească și alții acest articol?
 • 47
 •  
 •  
 •  
  47
  Shares

Valentine`s Day este o altă zi în care ne putem arăta dragostea pentru literatură. Ba chiar mai mult decât atât, este o zi minunată pentru a cumpăra cărți din mai multe puncte de vedere.

Literatura de azi anunță că astăzi este și Ziua Internațională a Cărții Dăruite. Iar eu cred că aceste două sărbători merg de minune împreună.

De Valentine`s Day se oferă multe flori, cicolată și alte cadouri persoanelor iubite. Însă eu cred că tot cărțile reprezintă cele mai faine cadouri. Iar dacă tot este Ziua Internațională a Cărții Dăruite, avem cel puțin două motive pentru a oferi partenerului sau partenerei o carte (sau chiar mai multe, de ce nu?).

Chiar și pentru cei forever alone, cum sunt și eu de altfel, Ziua Internațională a Cărții Dăruite este un bun prilej pentru a oferi cărți. Le poți dărui prietenilor, rudelor sau chiar poți lăsa o carte într-un loc aleatoriu prin oraș, mai ales că a devenit un obicei destul de popular.

Promoții la cărți de Valentine`s Day

Magazinele de cărți profită de orice sărbătoare pentru a organiza noi promoții pentru cărți. Iar noi cititorii putem profita la rândul nostru de prețurile scăzute pentru a cumpăra noi cărți cu mai puțini bani.

Oferta Libris de Valentine`s Day

Oferta celor de la Libris pare a fi cea mai atrăgătoare. Iar asta pentru că orice comandă făcută astăzi pe Libris intră în cursa câștigării unui City Break de 4 zile la Florența.

De asemenea există și reduceri generoase la foarte multe titluri.

Oferta Elefant de Valentine`s Day

Și cei de la Elefant au pregătit reduceri speciale pentru Valentine`s Day.

Ei au creat o pagină specială cu reduceri pentru cărți de Valentine`s Day dar și o categorie intitulată Povești de dragoste.

Dacă te pasionează acest gen de cărți, cu siguranță vei găsi câteva titluri pe placul tău în această categorie.

Nu am văzut alte magazine online de cărți care să organizeze reduceri, însă voi actualiza articolul pe măsură ce vei descoperi și altele.

Spor la citit, dragi iubitor de carte!


Trebuie să citească și alții acest articol?
 • 47
 •  
 •  
 •  
  47
  Shares

Lasă un răspuns